Verbouw en onderhoud

 

Veel van onze projecten zijn verbouwingen of uitbreidingen van woningen, variërend in grootte; van een relatief eenvoudige aanbouw bij de woonkamer tot een uitbreiding ter grootte van de gehele woning.
 
Vanzelfsprekend hebben we de mogelijkheid uw ideeën en plannen in de computer uit te werken tot een bouwtekening. Als u ons al in de schetsfase bij uw plannen betrekt, kunnen we deze in overleg met u en de gemeente vormgeven. Natuurlijk kan dat ook in samenwerking met een architect.

Onderhoud


Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van een huis of bedrijfspand. Wij onderscheiden twee soorten onderhoud:

•    Preventief onderhoud: Aan de hand van een gedegen onderhoudsplanning voeren we periodiek klussen uit om het pand in goede conditie te houden. Dit zijn meestal relatief kleine klussen.
•    Achterstallig onderhoud: Deze relatief grote klussen zijn meestal het gevolg van verwaarlozing van het pand, waardoor bijvoorbeeld lekkage of rotting is ontstaan.

Klik op de foto’s rechts voor een impressie van een aantal projecten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dan bespreken we geheel vrijblijvend wat uw mogelijkheden zijn.

Bouwgarant keurmerk
Politie Veilig Wonen Keurmerk
NVBU Keurmerk
Groen Bouwen Keurmerk
Hoofdstraat 6 - 9491 AE Zeijen - Gemeente Tynaarlo - Telefoon: 0592 - 291 608 - Fax: 0592 - 291 679 - info@bouwbedrijfthijs.nl