Boerderijen

 

Wilt u een bestaande boerderij renoveren tot woonboerderij of uw huidige woonboerderij verbouwen? Bouwbedrijf Thijs is gevestigd in de kop van Drenthe. Dus is het vanzelfsprekend dat we in de loop der jaren heel wat boerderijen hebben verbouwd en gerenoveerd. We zien dit dan ook als een van onze specialiteiten.


Renovatie van oude boerderijen vergt vakkennis


De renovatie en de verbouw van oude (woon)boerderijen vergt specifieke kennis en ervaring. Soms moeten er bijvoorbeeld -onder toezicht van Monumentenzorg- oude authentieke elementen behouden blijven. Denk bijvoorbeeld aan zware geprofileerde kozijnen, rijkelijk versierde beleglijsten rond de deurkozijnen, authentiek hang- en sluitwerk, balklagen met een kraal in het zicht of zogenaamde ‘gebinte constructies’.
 
Onze ervaren allround medewerkers zijn uitstekend opgeleid, zodat we ons met recht specialist in woonboerderijen mogen noemen. In overleg met u en met uw wensen als leidraad kunnen we vaak tot bijzondere oplossingen komen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden omtrent de renovatie, de bouw of de verbouw van uw boerderij of woonboerderij? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Bouwgarant keurmerk
Politie Veilig Wonen Keurmerk
NVBU Keurmerk
Groen Bouwen Keurmerk
Hoofdstraat 6 - 9491 AE Zeijen - Gemeente Tynaarlo - Telefoon: 0592 - 291 608 - Fax: 0592 - 291 679 - info@bouwbedrijfthijs.nl